DPS Nikšić: Javašluk nove vlasti u Nikšiću, za Bečanovićku ne važe ni odluke ni zakoni

Nova vlast u Nikšiću ne samo da nema znanja i snage da održi komunalni red u gradu, već direktno učestvuje u stvaranju javašluka na nikšićkim ulicama. Uz to za konstituente vlasti ne važe ni zakoni ni opštinske odluke, pa su tako u subotu veče ispred lokala “Trim“ – vlasništvo predsjednice Opštinskog Odbora URE, Tatjane Bečanović i njene porodice, postavljeni stolovi duž ulice, kako bi bilo mjesta za što više gostiju. Bahatost i osionost Bečanovićke, pokazana jesamo par dana nakon što je na mjesto v.d. sekretara Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine postavljen njen stranački kolega. Za ovakvo narušavanje javnog reda, niko nije imao pravo izdati bilo kakvu dozvolu, ako je uopšte i izdao.

Dežurnom kritizeru i kvazi moralnoj gromadi Tatjani Bečanović sada ne smeta protekcionizam i nepostupanje u skadu sa propisima, kao što nije ni postupala kada su bespravno gradili parkinge i druge objekte. Takođe, imajući u vidu da je u okviru pomenutog Sekretarijata i Sektor za zaštitu životne sredine, a da se URA deklariše kao zelena partija, ne sumnjamo da će novi sekretar izdati rješenje o uklanjanju smetlišta i buradi iza lokala “Trim“, koji se nalazi u zoni zaštićenog prirodnog dobra Park šume Trebjesa.

Isto tako vjerujemo da će novi sekretar naložiti uklanjanje platforme, koja je postavljena bez dozvole, na travnjaku ispred lokala preko puta hotela “Onogošt”, čiji su vlasnici aktivisti jednog političkog konstituenta aktuelne lokalne uprave u Nikšiću, koja je u rekordno kratkom vremenu pokazala svu bahatost i osionost.

Osvježilo, nema što!

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član