DPS Nikšić: Drašković pronađen hakovan

Saopštenje Nove srpske demokratije u kojem pokušavaju relativizovati divljački i kukavički ispad Boška Drašković u potpunosti je očekivan. Nije nam ni prvi, a ni posljednji put, da prisustvujemo kako ,,heroji” ove političke grupacije iznenada bivaju hakovani i operisani u situacijama kada se suoče sa odgovornošću i kada njihovu navodnu hrabrost zamijene kukavički izgovori i opravdanje.

Takođe, ako su (po)četnici iz NSD-a mislili da ćemo prećutkivati njihovo neznanje, amaterizam i nerad, prevarili su se.

Svakog dana ćemo ukazivati na propuste i javašluk koji naš grad vuku na dno. To što su im direktori i rukovodioci nesposobni, problem je svih građana. A to što usljed nedostatka demokratskog kapaciteta da saslušaju kritiku, fizički i divljački nasrću, zasigurno im neće biti dozvoljeno.

Prebrojavanje krvnih zrnaca, i pozivi na linč Crnogoraca i ostalih, koji ne pripadaju njihovom nacionalnom korpusu, dobiće svoje epiloge kod nadležnih organa kad tad, jer neće uvijek radnim mjestima i drugim privilegijama moći podmititi časne tužioce kojih ima.

Vaše jadno i bijedno saopštenje ne može prikriti niti abolirati svu bruku koju čine direktori i rukovodioci iz vaših redova, jer drugo ne znaju.

Uz kupljene diplome, amaterizam i neznanje, ništa se od njih drugo nije moglo ni očekivati.

I znajte đe god da bili, pa i na mekim dušecima, znajte da ćemo, svakodnevno ukazivati na vašu nesposobnost da rukovodite gradom i naviknite se na to, jer ovo je ipak neka nova Crna Gora, ali što je najvažnije suverena i multietnička država.

Znamo da vas to do kosti boli!

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član