DPS Nikšić: Drašković odgovoran za to što bazen mjesecima ne radi, zbog neznavenog i nesposobnog menadžmenta SC Nikšić loše posluje, a građani ispaštaju

Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan.

A prazan je zbog kvara na pumpama čiju popravku, rukovodstvo Sportskog centra, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem, očigledno ne može da obezbijedi.

Da lošim rezultatima jednog preduzeća najviše doprinosi neznaveni i nesposobni menadžment, vidimo i na primjeru rukovođenja nikšićkim Sportskim centrom.

Drašković je dosanjao direktorsku fotelju, iz koje uspješno realizuje zapošljavanje po partijskoj liniji u SC Nikšić, koji u poslovanju bilježi negativne rezultate, uprkos kadrovskom ojačavanju. Umjesto da prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan, kao direktor preduzeća, da obezbijedi, bazen mjesecima ne radi, što je okolnost koja s razlogom ljuti korisnike usluga bazena, ali i negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra.

Pitamo se da li će direktor Drašković i za ovu situaciju naći izgovor i reći “izvještaj laže”, ili u ovom slučaju “javnost laže da bazen ne radi”, kao što je rekao na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, onda kada mu pobrojane činjenice koje mu nijesu odgovarale, za izvještaj, koji je sam potpisao, da laže.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član