DPS Nikšić: Demokrate ne smiju da glasaju za smjenu Kovačevića jer se plaše osvete Demokratskog fronta

Kada god Demokrate uhvatite u nezgodnoj situaciji – kao ovoj da iz straha od Demokratskog fronta, njihove osvete ali i gubitka glasača, ne smiju da glasaju za smjenu predsjednika Opštine Nikšić, novočetnika Marka Kovačevića, koji se javno ruga žrtvama i negira da se u Srebrenici desio genocid – oni pokušaju da zamijene temu.

Znamo da dijelite fotelje sa Demokratskim frontom, da vam je vrijednosni sistem veoma sličan, pa nas ne čudi što su vam i izvori informisanja identični. Upravo vaši koalicioni partneri, i srbijanski tabloidi spinuju ovu priču o gorivu i tenkovima koju je plasirao Karadžićev ministar Mandić, kao osvetu jer ga je crnogorska policija svojevremeno uhapsila i izručila Bosni i Hercegovini pošto ga je ta država potraživala zbog nekog kriminala. Svaka vam je istina, takva, kao ova – prežvakana iz žute štampe, a više puta razobličena kao laž.

Dakle, softver za saopštenja, nasetujte da ne izbacuje samo floskule i uvrede nego da ponekad obradi i suštinu. A ona je u ovom slučaju sljedeća: ne smijete da glasate za smjenu Kovačevića iako ste i sami podigli ruke za Rezoluciju o Srebrenici jer kalkulišete da vam to politički šteti, i da će vrag odnijeti šalu pa vas koalicioni partner Demokratski front neće samo po medijima napadati, već će vas istjerati iz svih zajedničkih fotelja na kojima sjedite po drugim opštinama.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član