DPS Nikšić: Da nije projekata iz perioda kada smo vršili vlast u Nikšiću, aktuelno rukovodstvo se ne bi imalo čime pohvaliti

Juče je otpočela rekonstrukcija sale u okviru Sportskog centra u Nikšiću, za koju je sredstva u iznosu od 200.000 eura, na zahtjev prethodne lokalne uprave, opredijelila Vlada Crne Gore na čijem čelu je bio Duško Marković.

Kao nosioci vlasti u Nikšiću u prethodnom periodu, pozdravljamo odluku rukovodstva JP “Sportski centar” da nastavi sa aktivnostima koje smo mi započeli, sve u cilju obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za bavljenje sportom i rekreacijom u našem gradu.

Zbog građana Nikšića i korektnosti prema onima koji su inicirali i započeli ovaj projekat, u vidu izrade projektne dokumentacije i obezbjeđivanja sredstava, očekivali smo da aktuelno rukovodstvo ovu činjenicu i navede, a ne u maniru lokalne vlasti u Nikšiću, prisvaja kao svoje sve ono dobro što je uradila prethodna vlast, i uporno ponavljajući kako u prethodnom periodu nije ništa rađeno i urađeno.

Da nije projekata iz perioda kada je vlast u Nikšiću vršila DPS, zajedno sa koalicionim partnerom, aktuelna vlast se ne bi imala čime pohvaliti, jer nijesu započeli nijedan projekat, a kamoli realizovali. Paravan za njihov nerad i nestručnost su upravo projekti iz prethodnog perioda koji su im sada svakako, ni krivim ni dužnim, dobrodošli u nedostatku sopstvenih.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član