DPS Nikšić: Da li je istina da je osim supruge tužioca, posao dobila i supruga Kovačevićevog advokata Save Kostića?

Kako je nikšićka i crnogorska javnost tokom svih ovih godina navikla, Vučićeva i Putinova garnitura koju predstavlja Nova srpska demokratija, kako dolikuje najobičnijim kukavicama i beskičmenjačima, bježi od odgovara na postavljena pitanja.

Umjesto što sljedbenici utamničenog Mila Božovića, koji je optužen za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge, vječito mlate praznu slamu, bolje bi bilo da smognu snage i daju odgovore na postavljena pitanja:

1. Da li u Komunalnoj policiji radi supruga tužioca Đorojevića?

2. Ako je gospođa Đorojević zaposlena u Komunalnoj policiji, kad je sa pomenutom zaključen Ugovor o radu?

I pored prethodno navedenih pitanja, od kojih ovi Vučićevi plaćenici i Putinovi špijuni, bježe kao đavo od krsta, pitamo ih i da li je istina da je nakon što je podignuta optužnica protiv Kovačevića, u Nikšićkom pozorištu posao dobila supruga advokata Save Kostića, koji je prvog čovjeka Opštine zastupao u spornom predmetu?

Ako već ništa ne krijete, zašto izbjegavate da na ista odgovorite? Ako nema istine u ovome o čemu nikšićka javnost priča, onda i odgovor na postavljena pitanja nije problem.

Ako, ipak, ponovo ne odgovorite, što nikoga neće iznenaditi, demonstriraćete ponovo da vam fali petlje da stanete iza svojih postupaka, jer znate da nakon odgovora bi mogli uslijediti i neki novi procesi pred nadležnim organima.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član