DPS Nikšić: Bečanović je bar kao građanka mogla da opomene sina i supruga da ne krše zakon

Na naše navode i dokaze o bahatosti porodice Tatjane Bečanović, vlasnika lokala “Trim”, koji su u subotu veče duž cijele ulice, bez dozvole nadležnih organa postavili stolove, a uz to, u sred zaštićenog prirodnog predjela napravili odlagalište smeća, reagovala je predsjednica nikšićke URE, objašnjavajući da lokal njenog supruga i sina nema veze sa njom.

Tako gospođa Bečanović u maniru ministra Mitrovića, objasni da ona nema veze sa sinom i suprugom i njihovim porodičnim biznisom. Izgleda da Crna Gora postaje zemlja čuda u kojoj sin i suprug nijesu članovi porodice, u kojoj da bi sačuvali političke pozicije funkcioneri vlasti se lako odriču ukućana.

I sve da je tako, pitamo gospođu Bečanović, kao građansku aktivistkinju i moralnog kolosa, zašto nije reagovala kao građanka, kada je vidjela da tamo neki vlasnici njene porodične firme postavljaju stolove duž cijele ulice i odlažu smeće na javnoj površini. Pitamo je, zašto kao savjesna građanka nije zahtijevala da to ne čine. Pitamo, a u suštini znamo zašto nije. Jer priča profesorice Bečanović, kao i njene partije je čista demagogija i populizam i ne važi kada se radi o njihovim lokalima i njihovim džepovima. No i pored svega, mi imamo razumijevanja za povišenu nervozu predsjednice nikšićke URE i vanredne profesorke Bečanović.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član