DPS Mojkovac: Za razliku od neargumentovanih poruka predsjednika Opštine Veska Delića, o radu vlasti čiji je glavni stožer bio DPS govore sami rezultati

U proteklih 12 godina koliko smo vršili vlast u Mojkovcu, naša partija je u potpunosti realizovala sve izborne programe, što je rezultiralo time da se umnogome nabolje promijenio život Mojkovčanki i Mojkovčana, a da je grad dobio sasvim drugačiji izgled.

Tako da za svaki negativan komentar predsjednika Opštine Mojkovac Veska Delića na račun prethodnih vlasti, DPS-a i “uništenog grada”, smatramo neprimjerenim i zlonamjernim jer ne odgovara istini.

Gospodina Delića podsjećamo da mu je usljed našeg domaćinskog vođenja lokalne samouprave, opština ostavljena bez ikakvih zaduženja te da su sve ustanove, preduzeća i organizacije čiji je ona osnivač uspješno poslovale.

Dobro je poznato da je našim pregnućem i kapitalnim razvojnim projektima započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Takođe, seoski i eko turizam smo vrlo intenzivno razvijali, a širokom ponudom turističkih manifestacija, opremanjem turističkih objekata i pravilnom valorizacijom prirodnih resursa naše opštine, ponuda grada je u značajnoj mjeri upotpunjenija, sa brojnim benefitima za svakog građanina našeg grada.

Za razliku od zluradih i neargumentovanih poruka predsjednika Opštine Veska Delića, o radu vlasti čiji je glavni stožer bio DPS govore sami rezultati. Dok o njemu i o listi koju je predstavljao na izborima najbolje govore scene u kojima se izborna pobjeda slavila klicanjem ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države.

Deliću samo možemo poželjeti da nastavi da vodi i razvija grad onako kako smo svih ovih godina to mi činili, a njemu i njegovim koalicionim partnerima poručujemo da ćemo se i u narednom periodu neumoljivo boriti za temeljne vrijednosti Mojkovca, a na kraju i izboriti za iste.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član