DPS Mojkovac: Premijerove ćerke obmanjuju građane u Mojkovcu

Kako to obično biva u susret lokalnim izborima javljaju se oni koji svojom nogom nikad nijesu ni kročili u Mojkovac, a kamoli brinuli o dobrobiti i interesima građana našeg grada.

Tako se po prvi put oglasila tzv. grupa građana i poručila da „ne da Mojkovac“. Imajući u vidu da su građani Mojkovca slobodni i samosvjesni ljudi, ostaje misterija kome ova grupa „ne da Mojkovac“ i od koga to oni navodno brane Mojkovčane.

Nije slučajno što su neposredno pred objavljivanje ovog saopštenja u mojkovačkim lokalima više dana viđene ćerke premijera Krivokapića u prikupljanju nezadovoljnih glasača DF-a i Demokrata, nešto nalik nedavnim izborima u Nikšiću. Željeći da djeluju iz sjenke, a pritom se oporavljajući od nemilog napuštanja Srbije i Beograda, premijerove ćerke su ovom akcijom jedino pokazale nepoznavanje Mojkovca. Da su one bar prošetale našim gradom vidjele bi bogato opremljenu sportsku zonu, sportske stadione kod škola, stadion Brskovo i dječije parkove koji nimalo ne zaostaju za onima u većim gradovima. Zato im ne preporučujemo da simuliraju brigu o mojkovačkoj djeci i njihovom zdravlju sa sve ministarstvom Vesne Bratić, jer za razliku od njih mi to aktivno činimo svakog dana a ne samo pred izbore.

Da ironija bude veća,  pred predstojeće izbore se probudila i minorna partija Ujedinjena Crna Gora. Njihov opštinski odbor u  Mojkovcu se oglašava univerzalnim parolama o jedinstvu i javnom interesu. O tim kategorijama govore oni koji su vođeni isključivo ličnim interesima preko noći mijenjali partijske knjižice, pa tako do skoro okoreli članovi mojkovačkog SNP-a, sad su u ulozi pomiritelja građana Mojkovca, ali trenutno ispred UCG,  tražeći sebe u novim-starim političkim projektima. Nimalo nas ne bi iznenadilo da se ubrzo oglase ispred neke treće, slične i “pomiriteljske” političke partije, ne shvatajući da će i ovoga puta biti zloupotrijebljeni i iskorišteni kao mnogo puta do sada. Mnogi od njih su naprasno zaboravili koliko su baš njima i njihovim porodicama pomogli upravo Mojkovčani i politika koju sada tako zdušno napadaju.

Zato ni najmanje ne sumnjamo da su Mojkovčani i Mojkovčanke prozreli prave namjere i prividnu brigu onih čije interesovanje za Mojkovac nestaje 6. decembra, kada dožive ubjedljiv poraz, a progresivne snaga koje su brinule i dalje će brinuti o stvarnim interesima građana našeg grada, trijumfalno pobjede.

Opštinski odbor DPS Mojkovac 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član