DPS Mojkovac: Neka “Ne damo Mojkovac” dijeli čokolade, i ne brine za direktoricu Centra za kulturu

Nema potrebe da iz ,,Ne damo Mojkovac” bilo ko predstavlja direktoricu Centra za kulturu ,,Nenad Rakočević” kad nju odlično poznaju građani sela i grada Mojkovca. Dugogodišnji prosvjetni radnik koja je od svojih 28 godina radnog staža 26 provela radeći u dvije seoske škole u Lepencu i Prošćenju kao prvo nastavnik muzičkog vaspitanja, a zatim biologije i hemije, što joj po obrazovanju i struci pripada.

Sasvim ste u pravu da je uspjela da i pored brojnih poslovnih i privatnih obaveza od 2017. godine završi i Visoku školu za komunikacije, što nije nikakva tajna. Sve je provjerljivo, pa izvolite bavite se tim.

Ne nose svi diplomu zakačenu na čelu, nego ih čini i ono kako se predstavljaju u svakodnevnom životu i komunikaciji sa drugim ljudima.

Vjerovatno da su iz ,,Ne damo Mojkovac” zadnjih dana došli sebi nakon brojnih žurki po Mojkovcu, pa su se raspisali na pauzama u dijeljenju čokolada sa rižom građanima. Napadi na bilo kog člana DPS-a u Mojkovcu najviše govore o gospodi iz ,,Ne damo Mojkovac”, a šta građani misle o njima, znaju i oni i mi.

Zato ovakvim saopštenjima ne možete urušiti ugled i kredibilitet gospođe Ljiljane Jokić koja je istaknuti prosvjetni radnik, a sada i radnik u kulturi i istaknuti član DPS. Samo možete same sebe još više degradirati u očima građana koji svih ovih dana svjedoče vašim naprasnim promjenama partijskih knjižica a sve to iz čisto ličnih interesa.

Gdje će se naći gospođa Jokić poslije izbora u Mojkovcu vi sigurno da nećete odlučivati, jer za to nećete imati priliku. Prema tome, požurite podijelite čokolade koje ste spremili, jer od 6. decembra vas se niko u Mojkovcu neće sjećati ni po čemu bez po rinfuznim čokoladama i praznim pričama.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član