DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori, jedini zajednički imenitelj aktuelnih nosilaca vlasti

Više je nego upitno kakvu dobronamjernu politiku će plasirati građanima Mojkovca jedna koalicija kojoj je zajednički imenitelj mržnja prema DPS-u i negatorski odnos prema državi Crnoj Gori.

Podsjećamo gospodina Janketića da je Opština Mojkovac prepoznata u Crnoj Gori kao domaćinski vođena lokalna samouprava, bez ikakvih zaduženja i da je na čelu sa DPS-om realizovano preko 90% izbornog programa naše partije. U prilog tome govori i uspješno poslovanje ustanova, preduzeća i organizacija čiji je osnivač Opština.Transparentan rad DPS-a u interesu svih građana Mojkovca ono su iza čega čvrsto stojimo i što je vidljivo na terenu.

Sa jasnom vizijom razvijali smo Mojkovac i trasirali put za kapitalne razvojne projekte kao što je započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća.

Prema tome, plašimo se da će jedini ćorsokak u koji će Mojkovac zapasti onaj u koji će ga dovesti različite ideologije i neusklađeni programi aktuelnih nosioca vlasti.

Takođe, gospodin Janketić kao neko ko godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac je najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu.

Podsjećamo Vas da je DPS u Mojkovcu osvojio najviše mandata i to 14 što jasno govori da najveću podršku građana i dalje ima naša partija tako da ćemo nastaviti da se borimo za dobrobit našeg grada istom mjerom kao i do sad, i time opravdati podršku koju su nam građani dali.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član