DPS Mojkovac: Mojkovačka URA niže autogolove

Svjedočimo bezuspješnim pokušajima URE da lopticu sopstvene propasti prebaci u naše dvorište. Odlično se zna da su klanovi i manipulacije svojstveni onima koji se od izbora do izbora bore za politički opstanak kao što je trenutno slučaj sa partijom URA.

O kakvim je prepisima riječ niti imamo saznanja, niti interesovanja da se time bavimo. Međutim, URA vrlo upitnim metodama ulazi u bazu podataka MUP-a čime svjesno i javno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Kao da im to nije dovoljno, oni idu i korak dalje, pokušavajući da zastraše građane Mojkovca prijetnjama o objavljivanju njihovih imena. Ko je uopšte pozvan da zabrani građanima bilo koje Ustavom zagarantovano pravo i da li je to jedino što “može” URA javnost će ubrzo ocijeniti.

Sve veća ozlojeđenost i nervoza mojkovačke URE uzrokovana je njihovom nesposobnošću da se pomjere sa tačke rezultata ostvarenih na prošlim izborima. I dok DPS spremno i jedinstveno sa koalicionim partnerima ide u susret 5. decembru, uvjeren u kvalitet liste, Izbornog programa i postignutih rezultata kao zamajcu naše pobjede u Mojkovcu, očigledno je da URA nastavlja da sa praznim saopštenjima niže političke autogolove kako bi skrenula pažnju građana na njihove isprazne priče.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član