DPS Mojkovac: Kolektivna histerija opozicije izraz očaja zbog poraza koji im predstoji

Sinoćnim sramotnim istupom opozicija u Mojkovcu, šaljući neosnovane optužbe na adresu Demokratske partije socijalista, ponovo je pokazala da unaprijed očajava zbog sigurnog poraza koji ih očekuje 5. decembra.

Pokušavajući da prebace fokus sa svojih politički nekorektnih i nečasnih postupanja, koristeći se, za njih, starom dobrom praksom oprobanom u Nikšiću, koja podrazumijeva dolazak građana drugih gradova da odlučuju o sudbini Mojkovca. Kolektivno uplašeni URA, Demokrate, koalicija “Za budućnost Mojkovca” i grupa građana “Ne damo Mojkovac” demonstriraju svoju nemoć i histerično nastoje da podignu vlastiti nepopravljivo srozan rejting u ovom gradu.

I dok bez trunke stida i srama vlastita činjenja pripisuju DPS-u, dok se i u ovom trenutku zasigurno vrši promjena prebivališta njihovih pristalica zarad popravljanja izbornog rezultata u Mojkovcu, postavlja se pitanje do kada će ovi i ovakvi destruktivci nastaviti da pokušavaju da obmanjuju crnogorsku javnost i kampanju vode služeći se beskrupuloznim lažima.

U krajnjem, jasno je kao dan da je ovdje riječ o još jednoj u nizu podvala njih nemoćnih, neznavenih i nesposobnih da pobijede bez podrške i upliva stranih faktora koji su garancija za štetu koja se nanosi Mojkovcu i državi Crnoj Gori.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član