DPS Mojkovac: Izborni trijumf DPS-a u Mojkovcu, označiće početak kraja URE

Juče se saopštenjem oglasio mojkovački politički licemjer Ivan Ašanin. Ničim izazvan, obrušio se na DPS i na naše ugledne članove. Misli da će otužnim izjavama, zasnovanim na lažima, spasiti partiju, kojoj pripada, od sigurne propasti na predstojećim izborima u Mojkovcu.

Sticajem okolnosti, odnosno igrom brojeva, njegova partija je ušla prošli put u lokalni parlament. Po rezultatima sa parlamentarnih izbora to je mnogo daleko od ulaska u lokalni parlament. Sada, na lokalnim izborima, ubijeđeni smo da će imati znatno slabiji rezultat i od parlamentarnih izbora.

Ne može se politika zasnivati na optuživanju drugih. Da bi se opstalo na političkoj sceni, potrebno je mnogo više. Potrebni su, prije svega ljudi, a onda i veliki rad.

DPS je partija koja se, bez dileme, može podičiti time da ima najbolje ljude. I u Mojkovcu i u svim drugim gradovima. Ovo je logično, jer smo već dosta godina najjača partija u Crnoj Gori, koja okuplja najbolje kadrove. Jedan od njih jeste Veselin Veljović, koji je bio i ostao jedan od najuglednijih Crnogoraca ovoga vremena. Zalud opanjkavanja Ašanina i njemu sličnih, Veljović ostaje ponos Mojkovca. Isto kao što su neki zastiđe Mojkovca!

Sa druge strane, Ašanin i njegovi malobrojni, ali zato ili baš zato vrlo glasni istomišljenici, nikako ne žele da vide rad i sredstva koja su uložena u Mojkovac u prethodnim godinama, a naročito u zadnje četiri. Mojkovac je grad koji se preporodio u svim segmentima. Mojkovac po uređenosti komunalne infrastrukture predstavlja svijetli primjer u ovom dijelu naše države. Mojkovac je grad u čiji razvoj su uložena i ulažu se ogromna sredstva, od kojih će građani vrlo brzo početi da osjećaju benefite. Sve je to rezultat dugoročne i promišljene politike DPS-a, koja se ne bazira na praznim pričama i napadima političkih protivnika, već na principima razvoja modernih evropskih gradova.

Zna Ašanin da građani Mojkovca to prepoznaju. Zato je nervozan i u toj nervozi se služi kojekakvim podmetačinama.

Ali, kao što rekosmo, neće mu to proći. Ni njemu, ni skupini koju predstavlja, skupini izdajnika koji su okupljeni u pokretu URA. Takvi ljudi i takva politika, nemaju budućnost. Oni nestaju sa političke scene Crne Gore u šta se ovih dana mogla uvjeriti cijela crnogorska javnost. Izbori u Mojkovcu, bez ikakve sumnje, biće još jedan trijumf DPS-a, a početak kraja pokreta za izdaju Crne Gore, pod nazivom URA.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član