DPS Mojkovac: Delić ne poznaje stanje na terenu, imamo odlične rezultate kao i viziju za dalji razvoj i prosperitet Mojkovca

U proteklih 12 godina izvršna vlast DPS realizovala je u potpunosti sve izborne programe sa kojima je i osvajala vlast. Građani Mojkovca veoma jasno mogu da vide kako je grad dobio sasvim drugačiji izgled.

Pored odličnih infrastrukturnih rješenja izvršna vlast napravila je odlične rezultate u oblasti poljoprivrede.

Vidi se da nosilac liste “Za budućnost Mojkovca”, gospodin Delić nije informisan o stanju na terenu, dakle ni o “sadašnjosti” u našem gradu, pa teško da može da se bavi budućnošću naše opštine. DPS će nastaviti dobar trend razvojnih projekata u poljoprivredi. Turizam je takođe vrlo intenzivno razvijan kako seoski tako i eko, široka ponuda turističkih manifestacija, opremanje zanimljivih turističkih objekata ali i favorizovanje prirodnih resursa naše opštine. Ski centar Žarski je svakako kruna turističkog razvoja Mojkovca i naš cilj koji kada postignemo, benefite će imati svaki građanin ovog grada.

Opremanje biznis zone otvorilo je mogućnost za početak izgradnje dvije fabrike. Izgradnja zatvora je još jedna opcija kojom ćemo otvoriti nova radna mjesta i pružiti priliku za zaposlenje.

Građani Mojkovca žele bolji život, miran grad bez podjela i nerazumijevanja. Zato će podrška građana pripasti DPS-u i koalicionim partnerima jer imamo pravu i projektovanu viziju razvoja Mojkovca.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član