DPS Mojkovac: Delić će biti u mogućnosti da “sanira” samo svoju koaliciju poslije 5. decembra

Građani Mojkovca ni do danas nijesu čuli koja su to konkretna ulaganja u razvoj grada koja je najavljivao nosilac liste ,,Za budućnost Mojkovca”. Mi zaista nijesmo iznenađeni čak i razumijemo gospodina Delića u kakvom se problemu našao prilikom sastavljanja izbornog programa, jer treba izmisliti nešto što DPS već nije uspješno realizovao.

Nekako je trebalo prevazići takav problem pa se Delić po uzoru na svoje ideološke vođe okrenuo napadima na DPS i njegove članove. Iza svakog našeg čovjeka stoji njegov lični porodični i profesionalni integritet koji prljavom kampanjom ne možete narušiti. Bolje bi bilo da ste se na vrijeme pozabavili svojim strukturama i njihovim reputacijama u gradu.

Ono što je sigurno poslije 30.avgusta, jeste da su građani uvidjeli kakvom ih stranputicom može odvesti DF i ostali poslušnici koji služe tuđim interesima, a koji će ostati upamćeni u istoriji Crne Gore kao izdajnici svoje države i naroda. Građani Crne Gore i Mojkovca ne žele da žive u srednjem vijeku, a to je jedino što politika DF-a, i ove kleronacionalističke i izdajničke Vlade može da im ponudi. 

Sa uspješnim timom sposobnih ljudi posvećenih našem Mojkovcu i našim građanima, dokazaćemo poslije 5. decembra, da uvijek možemo i više i bolje, jer Mojkovac je naša kuća, a Crna Gora je naša država i nikada nećemo služiti tuđim interesima!

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član