DPS Mojkovac: Beogradska skupština

Moramo znati da momenat koji se desio u Skupštini Srbije, na sjednici Odbora za dijasporu, ne predstavlja slučajan ispad jednog ili više pojedinaca koji se nalaze na odgovornim funkcijama u Crnoj Gori, već samo jedan od proizvoda operativnog i organizovanog djelovanja jedne političke strukture, koja vodi ka uništenju dostojanstva ove države i njenog naroda.

Činjenica je i da ,,zavetnici” koja je sada ,,savetnica” izuzetno imponuje što joj bilo ko, ko dolazi iz Crne Gore, podnosi izvještaje, jer je izgleda ona svjesnija vrijednosti Crne Gore nego njeni predstavnici.

Ti predstavnici naroda u Crnoj Gori su i na sličnim skupovima, na kojima su i do sada učestvovali, van očiju javnosti kao i na ovom skupu pokušali da narod u Crnoj Gori predstave kao narod sa kompleksom niže vrijednosti.

Međutim, nakon ovakvog pokušaja u javnosti sve je više onih koji shvataju da u ovako vanrednoj situaciji pasivnost više nije opcija.

Izgleda da je potrebno opet reći isto ovako javno, na glas i na koliko god načina treba, da znamo ko smo, da nijesmo niotkud došli, da naše niko nije umjesto nas nikad odbranio, da su kroz Mojkovac oni prošli, a mi u njemu ostali.

Ovakav način degradacije pod okriljem bratske ljubavi znamo da u Crnoj Gori nije novost.

Novost je ovog puta što se ovog puta preskače teškoća dolaska i organizovanja neke nove Podgoričke skupštine nego se cijeli proces želi završiti sa crnogorskim predstavnicima direktno u Beogradskoj skupštini.

Muke su ćerale ovaj narod da zbog ovakvih stvari pišu i one stihove ,,gledate nam dom đe gori, kojemu ste vatru dali, gledajte ga i smijte se, dok se i vaš ne zapali”!

A ostatak poslušajte sami!

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član