DPS: Ministarka zdravlja kao šef izbornog štaba prosrpskih partija

Licemjerju Vlade kad je u pitanju zdravstvena situacija  nema kraja. Izgleda da ministar vanjskih poslova, koji zvanično priznaje međunarodnim partnerima da je zdravstveni sistem pred pucanjem i apeluje kod zemalja EU i NATO za pomoć tražeći da šalju i ljekare i medicinske tehničare, bolje zna pravo stanje nego njegova koleginica iz ministarstva zdravlja i direktorka Kliničkog centra, koja ga demantuje. Ono što znaju stranci, pokušava se sakriti od domaće javnosti. Kao da građani ne vide da iz dana u dan raste broj mrtvih i zaraženih koronavirusom.

Ali, to očigledno ne tangira Vladin tim za borbu protiv Covid-19. Oni su osiono priprijetili u vladinu kameru, bez prisustva novinara, šta smijemo, a šta ne smijemo da radimo. Pažljivo vodeći računa da sve bude podređeno predstojećim izborima u Nikšiću. Da se slučajno ne desi zatvaranje granice prema Srbiji i Republici Srpskoj. Bilo bi zanimljivo da javnost zna zašto se u Crnu Goru može nesmetano ući iz Trebinja, a ne može iz Dubrovnika. I zašto građani iz Srbije, BiH, Albanije i Kosova, bez obzira imaju li koronu ili ne, mogu obilaziti svu Crnu Goru, dok mi živimo u zaključanim gradovima.

Očigledno da je ministarka zdravlja bez ikakvog autoriteta i u Vladi čiji je član, dok pristaje da joj trenutna parlamentarna većina i sponzori iz susjedstva dodjeljuju ulogu šefa izbornog štaba prosrpskih partija na lokalnim izborima u Nikšiću.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član