DPS: Ministar Milatović kleveće, a sjedi u najbahatijoj vladi svih vremena

Jučerašnji populistički i klevetnički nastup ministra Jakova Milatovića, u kojem je ustvrdio da su prije njegove apostolske vlade građani bili podijeljeni u one koji su diskriminisani i one koji su privilegovani, jednak je prethodnom ispadu kada je isti ovaj ministar sve ministre iz prethodnih vlada nazvao lopovima. 

Sramotno je da ovakvu izjavu čujemo od ministra u Vladi koja od početka diskriminiše sve građane koji joj nijesu po političkim, vjerskim ili nacionalnim kriterijumima po volji. Ministar Milatović sjedi u Vladi koja zapošljava ljude samo zato što su bili učesnici litija, ili što su barjačili simbolima tuđih država. Oni koji to nijesu radili, otjerani su ili natjerani da daju otkaze. Ministar Milatović je dio Vlade koja toleriše kršenje mjera predstavnicima samo jedne vjerske zajednice. On je ministar u Vladi gdje sjede toliko povlašćeni ljudi da mogu da napadaju novinare, da izazivaju pijani saobraćajne udese i da za to ne odgovaraju. Milatović je član Vlade u kojoj se razni službenici vozikaju službenim kolima vikendima i van radnog vremena, o trošku svih građana.

Gospodinu Milatoviću očigledno nije jasno da je on ministar u najbahatijoj vladi svih vremena. Vaša percepcija da su postojali diskriminisani i povlašćeni građani je toliko pogrešna, da svi vi sada svojim bahatim ponašanjem i neumjesnim izjavama, ne samo da zgražavate javnost Crne Gore, nego pokazujete kako bi ste se vi ponašali da vam je zapalo da budete na vlasti u istom kapacitetu i vremenskom trajanju kao DPS. Na sreću, slučajni ste prolaznici na političkoj sceni Crne Gore, i bilo bi dobro da se u skladu sa tim statusom i ponašate.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član