DPS : Licemjerju crnogorske opozicije nikad kraja

Zbilja je bili mučno čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od ministra sporta i mladih Nikole Janovića. Da brane reprezentaciju oni koji za nju nijesu navijali nikada i koji se nijednom reprezentativnom uspjehu nijesu radovali od čovjeka koji je stvarao njenu istoriju i 10 godina bio njen kapiten i osvajao najveća odličja. Toliko dozu licemjerstva zbilja nijesmo očekivali čak ni od njih.

Sa druge strane ministar Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećaja našeg trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je ukazao da je Mitropolija crnogorsko-primorska zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe, te da je država ta koja je, kada je u pitanju reprezentacija, pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja a ne bilo koja vjerska zajednica.

Ipak ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavamo kao izraz žaljenja što opozicija u njihovim stranačkim redovima nemaju nikog ko bi  mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član