DPS: Krivokapiću neko da javi da se njegova Vlada već raspala, napadima na Đukanovića uzalud pokušava da popravi svoj rejting

Zdravku Krivokapiću treba neko da javi da se njegova Vlada suštinski već raspala. Jasno je da samo strah od DPS, spriječava vladajuću koaliciju da tu činjenicu formalizuje u parlamentu.

Očito, Krivokapić zaboravlja da su građani prije tri godine na izborima većinskom voljom, u prvom krugu izabrali Đukanovića za predsjednika države, a da njega instaliranog premijera od strane jedne vjerske zajednice, ne podržavaju čak ni ovi na čijoj je listi bio.

Svakako nijesu najave predsjednika Đukanovića, kako kaže Krivokapić, neozbiljne i opasne, već se tim pridjevima može opisati djelovanje ovog premijera, koji očigledno ni poslije 200 dana Vlade, ne zna šta ga je snašlo. Jer da je iole ozbiljan i da posjeduje kapacitete da predvodi izvršnu vlast znao bi da je zadatak svake opozicije da smijeni postojeću vlast. Čak i da nije premijer, već iole obrazovan čovjek, shvatio bi da njegove prijetnje pravosudnim organima predstavljaju vrhunac neukosti i pokazuju njegovu nekompetenciju ali i opasnu namjeru da sa pozicije izvršne vlasti utiče na rad nezavisne sudske vlasti.

Na posletku, da poručimo Kriviokapiću da svoj pogaženi javni ugled i rejting ne pokušava da popravi napadima na Đukanovića. To je jeftin marketinški trik, koji mu se svaki put vraća kao bumerang, i dodatno pokazuje da s razlogom ima status najgoreg premijera u istoriji Crne Gore.

Demokratske partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član