DPS: Krivične prijave protiv onih koji su protivzakonito instalirali partijske funkcionere u državna energetska preduzeća

DPS će podnijeti krivične prijave protiv lica koja su nezakonito na vrh državnih preduzeća energetskog sektora, postavili nekompetentne partijske funkcionere i dali im da upravljaju strateški važnim dijelom privrede, a sve to mimo zakona i procedura koje su propisane za ta radna mjesta.

Nalaz inspekcije pokazao je da su partijski uhljebljeni kadrovi koji su bahato zaposjeli energetski sektor Crne Gore, Milan Lekić i Vladimir Čađenović, na tim pozicijama samo zahvaljujući brutalno uzurpiranim pozicijama od strane vlasti, prije svega Demokratskog fronta i Demokrata, koji su ih na ta mjesta postavili kako bi devastirali energetske resurse za račun drugih lica i koristili ih za  jačanje svojih partija.

Ove tri godine vlasti lažnih oslobodilaca pokazale su kako su oni svih ovih trideset godina, koliko su bili u opoziciju, zamišljali upravljanje državom?! Nema oblasti koja nije uništena postavljanjem nestručnih, neobrazovanih ali partijski podobnih kadrova. Tužilaštvo je dužno da u svakom pojedinačnom slučaju reaguje i pokuša da spriječi partiokratsko razaranje preduzeća koje se sprovodi pred licem javnosti, van svih zakona i procedura, jer izvršioci ovih krivičnih djela smatraju da partijska pripadnost štiti od kazne.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član