DPS Kotor: Vladimire Jokiću, kotorska trojko, ozvaničio si fašizam u našem gradu!

Vladimire Jokiću, kotorska trojko, ni crna, ni crvena, bezbojna trojko koja ovim činom ozvaničavaš fašizam u Kotoru, dosta je! Kap je prelila čašu.

Jeste li se vi to uhvatili u koštac sa Nikolom Đurkovićem, da mu 80 godina od smrti “proslavljate” igrajući kolo sa bizarnim umjetnicima – revizionistima i rehabilitatorima četničkog pokreta i slike mu i neprilike Draže Mihailovića, dajući im prostor u Kulturnom centru koji nosi slavno i nepokorno ime Đurkovićevo? U Kotoru, đe je Nikola školu završio, odakle je u svijet krenuo, odlučili ste da kopate po ranama i tragedijama.

Stidite li se, Vladimire Jokiću, perjanico Demokrata, koji antifašističko nasljeđe Crne Gore gaze od Pljevalja do Kotora, sve ga slaveći u svojim lažnim saopštenjima?

Je li vam baš cool što su jednog intelektualca, rodoljuba i narodnog heroja, zvjerski ubili, oko njega mrtvog krvavo kolo odigrali ovi koje danas povampirujete po svoj Crnoj Gori, po ugledu na beogradske gazde, koji ratnom zločincu Draži Mihailoviću podižu muzeje i prave o njemu filmove?

Sram vas bilo, predsjedniče Kotora, sa svim koalicionim partnerima i onim preletačima iz DPS-a, koji vas sve takve, održavaju na vlasti i omogućuju da od Kotora pravite grad nazatka i sramote.

Teško da se ljudskom gluposti može objasniti, pa i u ovaj grdni čas i u ovome teškom vremenu, da neko daje šansu ovakvom nesojluku da se prikaže u Kulturnom centru koji nosi Nikolino ime. Našeg, kotorskoga i crnogorskog Nikolu Đurkovića, odbranićemo svim silama, političkim, patriotskim i ljudskim! Pozivamo građane i građanke Kotora da snažnim otporom spriječimo ovaj skandal, ovo nesnosno potiranje čovječnosti!

A vi, nonšalantni političarčići, pognite glave i pravo na Savinu! Do crne zemlje da se poklonite imenu, djelima i sjenama Nikole Đurkovića!

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član