DPS Kotor: Sjednica kotorskog parlamenta zakazana za četvrtak bez izgleda da bude održana

Kotor je i dalje u blokadi, a sjednica lokalnog parlamenta zakazana za četvrtak 24. mart unaprijed je osuđena na propast. Akteri lokalne većine nijesu došli do novih dogovora, ali to je očekivano i pokazuje sve manjkavosti koalicije na vlasti. Time smo dovedeni pred uvođenje prinudne uprave i raspisivanje prijevremenih izbora, što je jedini lijek kada nosioci funkcija i obaveza nijesu spremni za ozbiljnu političku saradnju.

Od 2017. godine traje nestabilnost ove koalicione vlasti koja ne odustaje od ponavljanja ranijih grešaka. Nas to nikako ne raduje, radi građana i redovnog funkcionisanja grada, i tražimo da se nađe rješenje za redovno funkcionisanje grada, ponajprije u susret ljetnjoj turističkoj sezoni. Želimo da vjerujemo da ćemo nakon razrješenja političke krize u gradu, ove godine imati Festival pozorišta za djecu, prestižni Kotor Art i veličanstvene Don Brankove dane muzike – baš pod tim imenom.

Živimo u vremenu neizvjesnosti, što naši politički oponenti nikako da shvate i postanu ozbiljni i odgovorni domaćini. Zbog toga je, poštovani građani Kotora, na vama da se ovo stanje u gradu više nikad ne ponovi.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član