DPS Kotor: Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu

Večeras je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić. Na sjednici su razmatrana predložena kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore.

U sklopu javne rasprave koja je organizovana u suret predstojećem VIII Kongresu koji će se održati 30. novembra u Podgorici, članovi Opštinskog odbora kao i predsjednici mjesnih odbora bili su u prilici da daju eventualne sugestije za izmjene Nacrta Programa rada, Statuta i Izvještaja o radu između dva Kongresa.
Na sjednici je ocjenjeno da predložena dokumenta predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa po kojim je naša Partija bila prepoznata i u prethodnom periodu, kao i na unapređenju organizacije partijske infrastrukture u susret izazovima koji nas očekuju.

Najbolji sublimat svih političkih uspjeha Demokratske partije socijalista u prethodnom četvorogodišnjem periodu, svakako predstavlja Izvještaj o radu između dva Kongresa koji svjedoči o ostvarenim rezultatima, kao i konstantnom i posvećenom radu naše Partije, Vlade Crne Gore i Kluba poslanika na daljem jačanju društveno-ekonomskog razvoja Crne Gore.
Kongresna dokumenta su jednoglasno prihvaćena.

Željko Aprcović  predsjednik opštine Kotor upoznao je članove Opštinskog odbora sa aktivnostim lokalne uprave na riješavanju nagomilanih problema.Za svoj rad i rad lokalne uprave dobio je punu podršku.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član