DPS Kotor: Odlučno nastavljamo kadrovske reforme u našoj partiji

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Kotor održanoj 30.11. za novog predsjednika OO Kotor izabran je Neđeljko Moškov.

Neđeljko Moškov, rođen 1981. godine iz Dobrote, Kotor, diplomirani je elektro inženjer. Gospodin Moškov je član OO Kotor od 2011. godine, bio je odbornik u SO Kotor u dva navrata i to 2012-2016. i 2017-2019. Trenutno vrši funkciju člana IO Kotor i predsjednika Mjesnog odbora Dobrota 3. U profesionalnoj karijeri radio je u sektoru obrazovanja kao nastavnik informatike, VD direktor OŠ “Njegoš” Kotor, dok se od 2016. godine nalazi na funkciji direktora JU Resursni centar za sluh i govor “Dr Peruta Ivanović”, Kotor.  

U svojoj dosadašnjoj karijeri, gospodin Moškov je pokazao izvanredne rezultate, vizionarstvo, liderske i ljudske kvalitete koji su garant reformskog procesa koji sprovodi naša partija.

Gospodin Moškov preuzima funkciju u najtežim momentima u novijoj političkoj istoriji Crne Gore i Kotora, kada se urušavaju temelji naše državnosti i put razvoja cjelokupnog društva. Sa novom energijom, liderstvom i posvećenim radom, sigurni smo da će Crna Gora ponovo biti primjer demokratskog društva, suživota i poštovanja među građanima i građankama, da će evropska integracija, ekonomske teme i povećanje standarda života naših građana zamijeniti retrogradne ideje koje sprovodi sadašnja vlast, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou.

Demokratska partija socijalista odlučno nastavlja da sprovodi reforme kako bi spremno odgovorila svim političkim procesima koji očekuju Crnu Goru na njenom putu evropskih integracija i prosperiteta cjelokupnog društva.

Opštinski odbor DPS Kotor 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član