DPS Kotor: Nadležni organi da ispitaju poslovanje Jokićeve kume

Nova afera, bivše direktorice Kulturnog centra ,,Nikola Đurković“, Marije Bernard, izašla je ovih dana na vidjelo. Vjenčana kuma, smijenjenog predsjednika opštine Vladimira Jokića, prema izvještaju Kulturnog centra za 2019, objavljenog u medijima, nabavljala je polovnu tehničku opremu, lošeg kvaliteta, iz domaće radinosti, koja je plaćana kao da je riječ o novoj opremi vrhunskog kvaliteta. Jokićeva kuma je prema spomenutom Izvještaju, čak lažirala navode da oprema odgovara performansama traženim u tenderu?! 

Osim ove afere, Marija Bernard ostaće upamćena i po lošem odnosu sa zaposlenima kao i po nesebičnom trošenju novca građana za plaćanje partijski podobnih umjetnika i izmišljanje angažovanja za iste kako bi se što više novca građana Kotora odlilo ka članovima i simpatizerima Demokrata.

Podsjećamo da je Marija Bernard samo jedna u nepotističkom lancu, rođaka, kumova i partijskih funkcionera koje je zaposlila bivša kotorska vlast na čelu sa DF i DCG. Vjerujemo da će nadležni organi istražiti poslovanje Marije Bernard i utvrditi razmjere štete koje je kuma bivšeg predsjednika opštine nanijela opštinskom budžetu.

DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član