DPS Kotor: Jokić da sačuva barem trunku dostojanstva

Bivši predsjednik kotorske Opštine u novoj epizodi uveseljavanja narodnih masa prevazišao je sam sebe. Ovog puta je došao na brilijantu ideju da potpise inicijative za njegovu smjenu proglasi falsifikatima i time iznese još jednu laž u nizu – u koje je i sam, očigledno, počeo da vjeruje.

Gospodin Jokić je veoma svjestan činjenice da je potvrda autentičnosti potpisa upravo njegova smjena koju je skupštinska većina dva puta potvrdila. Takođe, Vladmir Jokić dobro zna da može da računa na veoma mali broj odbornika, što se i pokazalo tokom izvođenja njegovog posljednjeg performansa u vidu press konferencije, na kojoj se pojavilo samo 9 odbornika da ga podrže u očajničkim vapajima kojima pokušava da spasi fotelju, na uštrb ličnog ugleda.

Pored toga, bivši predsjednik je upućen u činjenicu da nema podršku većine odbornika još od 29. juna prošle godine, od kada se nizom podmetanja, ucjena koalicionih partnera i medijskim spinovanjima pokušava zadržati na vlasti.

Poštovani gospodine Jokiću, vrijeme koje ste proveli na čelu grada je isteklo. Budite dostojanstveni i povucite se kako civilizacijski i demokratski običaji  nalažu.

Kotor nije ni vaš, ni naš, već građana i vjekova koji su za nama.

DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član