DPS Kotor: Demokrate izgubile moralni kompas, tvrde da jedna pravila važe za njih a druga za sve ostale

Da je Vladimir Jokić preuzeo kormilo Demokratske Crne Gore od Alekse Bečića, vidi se i prema ponašanju Dragana Krapovića i Vladimira Martinovića, članova predsjedništva ove stranke, zasnovane na odbrani izborne volje naroda kad ona ima za cilj očuvanje za njih fatalnih fotelja. Samoproklamovani branioci izborne volje naroda, nijesu glasali za proširenje dnevnog reda koje je predložio poslanik DPS-a Predrag Bošković i podržali ga svi ostali članovi Odbora za bezbjednost i odbranu, a koje se odnosi na saslušanje direktora ANB-a povodom kupovine mandata u Kotoru za potrebe očuvanja fotelje neželjenog predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića.

Posada Demokrata je izgubila politički i moralni orijentir, na ulicama braneći svoje fotelje i mjesta po dubini, a u Skupštini Crne Gore legitimišući korupciju u Kotoru, kojom je ponižena izborna volja građana Kotora, ali i većine u kotorskoj Skupštini. Poslanici Demokrata, danas su potpuno izgubili moralni kompas tvrdeći da jedna pravila važe za njih, a druga za sve ostale.

Kotorski slučaj i današnje ponašanje poslanika Demokrata na Odboru za bezbjednost i odbranu u potpunosti su raskrinkali politiku ovih lažnih moralista, čija je karijera počela demagogijom o poštenju, a završava se doktrinom Vladimira Jokića, kad izgubiš podršku odbornika, ukradi, potkupi, pa vladaj.

Nesumnjivo je i to da je njihovo neglasanje za proširenje dnevnog reda otkrilo još neke tragove koji vode do nalogodavaca kupovine odbornika DPS-a, koje treba da istraže nadležni organi, a o njima se izjasni advokat Dejan Vukšić, stanovnik Kotora.

До свидания.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član