DPS: Kongres Savjeta mladih potvrda da naša partija ima najveći kadrovski potencijal

Danas se, sa početkom u 11h, održava VIII Kongres Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Savjet mladih godinama unazad prepoznat je kao organizaciona jedinica koja je dala veliki doprinos u afirmaciji vrijednosti i principa za koje se zalaže naša partija, te kao rasadnik kadrova koji su dali generacijski pečat u državotvornim uspjesima u prethodnim decenijama.

Ovogodišnji Kongres, u pripremnom periodu, obilježila je visoka zainteresovanost mladih za angažman i doprinos u daljoj afirmaciji naše politike, kao i upotreba modernih tehnologija i sredstava komunikacije u organizacionom dijelu. Takođe, na današnjem Kongresu, koristiće se elektronski sistem glasanja delegata kao još jedan novitet i tehnološki iskorak prilikom izbora u organima stranke.

Današnjim događajem naša partija nastavlja sa novom strategijom političkog djelovanja kao osnovnom kongresnom politikom koja je u prethodnim mjesecima već dala jasne rezultate zahvaljujući kojima smo nastavili da snažimo povjerenje građana.

Ono što sa ponosom možemo istaći jeste činjenica da imamo veliki broj mladih i obrazovanih ljudi, koji će svojim kvalitetima i inkluzivnošću doprinijeti daljem kvalitetu politike naše partije na dobrobit svih onih građana koji zajedno sa nama čvrsto stoje na evropskoj platformi razvoja Crne Gore.

Svečani dio Kongresa, tokom kojeg će se obratiti i predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović može se pratiti na našem zvaničnom Facebook profilu i Youtube kanalu dok će ostali foto i video materijali biti blagovremeno proslijeđeni medijima.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član