DPS Komisija za brigu o starijoj populaciji: Neadekvatnom socijalnom politikom, Vlada zanemarila potrebe penzionera

Međunarodni dan socijalne pravde Crna Gora obilježava u atmosferi koja je ogledalo istine da je zemlja, predvođena ekspertskim kadrovima doskorašnje Vlade bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, u svom populističkom postupanju zaboravila na one o kojima bi svako društvo s posebnim senzibilitetom trebalo da vodi računa.

U prilog tome govori i činjenica da pompezno predstavljena “Evropa sad”, koja je očigledno bila platforma za formiranje partije dvojca Spajić-Milatović, mimoišla korisnike socijalnih davanja koji ne osjećaju benefite programa koji, kako rekoše, donosi bolji životni standard građanima Crne Gore.

Osim što na svojim primanjima nijesu osjetili nikakav boljitak, primorani su da se suoče i sa nikad većim cijenama namirnica koje su neophodne za svakodnevno funkcionisanje poput ulja, brašna, mliječnih proizvoda.

Sve navedeno dovoljan je razlog da se bar na Međunarodni dan socijalne pravde ne govori o jednakosti u društvu i boljem životu svih, jer je očigledno da kao vlast nijeste bili dovoljno kadri da se bavite socijalnom politikom, te ste zanemarili onih 130.000 penzionera koji i dalje čekaju taj bolji život kojeg su vam usta puna.

DPS Komisija za brigu i unaprjeđenje kvaliteta života starije populacije

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član