DPS Kolašin: Optužbe Željke Vuksanović isprazno politikanstvo bez argumenata

Na sjednici SO Kolašin održanoj u ponedeljak 14 oktobra, odbornica SDP-a i bivša predsjednica koja za četiri godine mandata ništa za Kolašin i Kolašince nije uradila, ponudila je seriju optužbi prema DPS-u kao način svoga kreativnog učešća u radu opštinskog parlamenta.

Iznijela je optužbu da se jedan odbornik DPS-a  nelegalno uselio u stambenu zgradu. Radi pojašnjenja obavještavamo javnost da je na samoj sjednici Vuksanovićka demantovana za ovu optužbu i da  joj je predloženo da podnese krivičnu prijavu protiv tog odbornika DPS-a koji se, navodno, nelegalno uselio u stan.
Odbornica Željka Vuksanović je bila u pravu kada je kazala da se DPS priprema za izbore. Kao ozbiljna partija koja decenijama vodi Crnu Goru i koja će u narednim godinama usmjeravati Kolašin razvoju i prosperitetu, realizacija izbornih programa je trajni zadatak svih kadrova i partijskih organa DPS-a. Za izbore se pripremamo podižući kvalitet života naših gradjana, izgradjujemo nove infrastrukturne objekte,koristimo prirodne resurse i potencijale. Tako pobjedničke partije dolaze od povjerenja gradjana a ne kradjom glasova kako je pokušala da podmetne na jučerašnjoj sjednici odbornica Željka Vuksanović i što je i sama radila na čuvenon „Djudjevinskom izbornom zaokretu“. Nije reagovala kada je pozvana da navede jedan primjer eventualne izborne  kradje jer su njene optužbe isprazno politikanstvo bez argumenata.

Refleksi majskog izbornog poraza iz 2018 još traju pa se i dalje kao kvalitet vršenja vlasti pominje politikantska raspodjela lap-topova maturantima  neposredno uoči lokalnih izbora. Kakav je efekat bio ovog demagoškog dara, vidjeli su kada su prebrojali izborne listice.Još nijesu shvatili da gradjani daju povjerenje isključivo onima koji kontinuirano rade na stvaranju boljih uslova života i ne razmišljaju kratkoročno i kampanjski.
Čak ni konkretni, argumentovani, aritmetički izvještaj Dražavne revizorske institucije koji je brojevima a ne riječima, ukazao na nezakonito vršenje vlasti koalicije na čijemo čelu je bio SDP,nije uvjerio gubitnike da su vladali bez efekta ali sa brojnim nezakonitostima od kojih ne  mogu pobjeći.

Klub odbornika DPS-a u SO Kolašin

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član