DPS: Kaluđerović i Gošović devedesetih nijesu bili mali, kao ni Bečić 2006.

Dok nas Demagozi bombarduju slikama iz ranog djetinjstva njihovog lidera,  kampanjom pod radnim nazivom “sažalite se nad Aleksom, i on je nekad bio beba”, te pokušavaju da nas uvjere da je za razna nepočinsta koja mu se pripisuju bio isuviše mali, mi podsjećamo na nekoliko  činjenica vezanih za lik i djelo stranke Demagoga:

1) Kada je ozloglašeni Sedmi bataljon 1999. zastrašivao ljude po Crnoj Gori, funckioner Bečićeve stranke Velizar Kaluđerović koji je, prema tvrdnjama pripadnika te jezive jedinice, regrutovao ljude po političkoj podobnosti da hapse crnogorsku mladost, imao je 48 godina.

2) Kad je SNP bio u koaliciji sa JUL-om Mire Marković i Šešeljevim radikalima, pa su nakon dobre saradnje na saveznom nivou formirali u Crnoj Gori koaliciju „Jugoslavija – SNP – Momir Bulatović“, današnji  Bečićevi funkcioneri, a nekad udarne pesnice Bulatovićevog SNP-a – Velizar Kaluđerovic, Vladan Vujović i Neven Gošović – imali su 49, odnosno 47 godina.
3) Kada je Aleksa Bečić privučen ideologijom SNP-a, stranke koja je željela da Crna Gora bude 27 izborna jedinica u Srbiji, pristupio njenom podmlatku, imao je 17 godina.
4) Kada je vodio kampanju protiv Crne Gore i činio sve da referendum ne uspije, da ona kao država ne postoji, već da bude pod patronatom Srbije, Aleksa je imao 19 godina.
5) Kada je na referendumu rekao “NE” obnovi  državnosti, Aleksa je bio na pragu treće decenije i u istoj toj godini je postao funkcioner ove partije.
6) Kada je učestvovao na protestima i rušilačkim demonstracijama protiv priznanja Kosova, Aleksa je imao 21 godinu.
7) Kad je tvrdio da je trobojka državna zastava, Aleksa je imao 28 godina.
8) Kad je grlio beranskog četnika Aleksa je imao 30 godina.

U četvrtoj deceniji,  Bečić je dobio političku amneziju, zaboravio je sve od punoljetstva do današnjih dana, i pokušava da nas uvjeri da je najsrećniji bio dok se igrao pijesku i sklapao lego kocke, sakrivajući da je sa nepunih 18 godina, pa i ranije, prigrlio ideologiju koja ga je politički i ljudski oblikovala.

Zato su uzaludne i fotografije bebe Alekse i naprasno brisanje činjenica iz političke biografije. Bečić je i dalje samo podmlađeni i ukravaćeni SNP.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član