DPS: Javnost upoznata sa šokantnim saznanjima, insistiraćemo da se slučaj rasvijetli do kraja

Ukupna javnost Crne Gore danas je imala priliku da se upozna sa šokantnim saznanjima koja su potkrijepljena snimcima razgovora, koje je objavilo Specijalno državno tužilaštvo.

Demokratska Crna Gora duguje svim građanima objašnjenje, koje su to informacije koje su dobijali iz Specijalnog državnog tužilaštva od specijalnog tužioca Savovića kao i odgovor na pitanje kako to da su njihovi najviši funkcioneri, koliko do juče, govorili kako prvi put čuju da je Savović sin specijalnog državnog tužioca, a jasno se ispostavlja da su za to znali već godinama i očito koristili tu okolnost na nezakonit način.

Današnja pres konferencija koja je obilovala kontradiktornim i zbunjenim nastupima njihovih pred- stavnika, potvrdila je da predstavnici ove partije nijesu spremni da na djelu demonstriraju poštovanje principa jednakosti svih građana pred zakonom.

Tome u prilog ide i činjenica što umjesto da poštuju postupak koji je u toku, oni kreću u najprljavije etiketiranje predstavnika tužilačke organizacije, obmanjujući javnost o navodnom nezakonitom prisluškivanju i praćenju. Iz današnjih spisa koje je javnost imala priliku da vidi, potpuno je jasno da je Sud odobrio sprovođenje mjera tajnog nadzora, ali očito da Demokrate licemjerno misle da oni, za razliku od ostatka građana Crne Gore, ne mogu biti subjekt u odnosu na koji se ove mjere sprovode.

Nažalost, imamo jasnu priliku da vidimo kako funkcioniše nova ,,demokratska” vlast, koja očigledno sasvim neosnovano, sebi pripisuje transparentnost. Jasno je, da je ta karakteristika samo još jedna u nizu populističkih i marketinških floskula, kojima ova vlast želi na silu i lažno, da demonstrira neku komparativnu prednost u odnosu na vlast DPS-a.

Imajući u vidu pretpostavku nevinosti, kao i nadležnosti koje ima tužilaštvo, naša partija će insistirati da se ovaj slučaj na pravno valjan način dovede do kraja i ispitaju svi elementi ovog događaja.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član