DPS: Izlaznost u 14 h 48,3%, izbori protiču u sjajnom ambijentu i bez nepravilnosti

U toku je održavanje prvih neposrednih lokalnih unutarstranačkih izbora u Demokratskoj partiji socijalista, koji su ujedno i prvi održani izbori takvog tipa u Crnoj Gori, a na koje je do 14 h izašlo 48.3% članova sa pravom glasa.

Naime, članice i članovi partije sa pravom glasa u svojim opštinama u sjevernoj regiji Crne Gore danas neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacione platforme specijalno napravljene za tu namjenu, biraju predsjednike lokalnih odbora.

Takođe, na identičan način članstvo u južnoj regiji Crne Gore imaće priliku sjutra da bira predsjednike partije u svojim opštinama.

Na taj način zaokružiće se izborni ciklus u ove dvije regije, dok su izbori u centralnoj planirani za subotu 13.4.2014. godine.

Izbori protiču u sjajnoj atmosferi i bez nepravilnosti, a članovi dominantno svoje pravo koriste putem njima dostupne aplikacije.

Napominjemo da je izborni dan počeo u osam časova a da će trajati do večeras u 20 h, a relativno brzo nakon toga će biti i poznati sami rezultati glasanja.

Još jednom pozivamo sve naše članove da uzmu učešće, glasaju i budu dio demokratskih promjena i postavljanja novih standarda na političkoj sceni koje predvodi Demokratska partija socijalista.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član