DPS: Iza šovinističkog divljanja u Pljevljima stoje partneri ove vlasti

Demokratska partija socijalista najoštrije osuđuje šovinističke i primitivne poruke koje su se čule juče u Pljevljima, povodom imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika CB Pljevlja.

Ovo nacionalističko divljanje, samo je nastavak proganjanja ljudi islamske vjeroispovijesti, koje je u Pljevljima počelo odmah nakon avgustovskih izbora, napadom na ljude, njihove kuće, vjerske objekte, imovinu… Iako su licemjeri iz sadašnje vlasti, pokušali tada da relativizuju nasilje, a sve po cijenu ulaska u Vladu, jasno je bilo da šovinističke pristalice Demokratskog fronta, pokušavaju da zastraše svakog ko se drugačije nacionalno izjašnjava i ko je druge vjere. To potvrđuju i najnovije šovinističke izjave lidera ovog saveza, iz kojih se vidi ko stoji iza organizacije ovog šenlučenja.

Pozivamo nadležne da hitno procesuiraju vinovnike ovog događaja. Dritan Abazovića, koji se ucijenjen od Demokratskog fronta, jedino bavi smjenom specijalnog tužioca, i zaboravlja da je on potpredsjednik Vlade za bezbjednost svih građana Crne Gore a ne samo onih politički, vjerski i nacionalno podobnih.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član