DPS: Imenovanjem Vukšića i izborom Milana Kneževića bezbjednosni sektor u Crnoj Gori dotakao dno

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno. Podsjećamo javnost da je Dejan Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor čime ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima.

Istog dana, za mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost izabran je Milan Knežević, prepoznati negator svega crngorskog kojeg crnogorski bezbjednosni i pravosudni organi sumnjiče, što potvrđuje i prvostepena presuda od 5 godina zatvora, da je učestvovao u pokušaju najtežih krivičnih djela na štetu bezbjednosti građana i države Crne Gore.

Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali URI koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član