DPS ima viziju za Rožaje


Glavni cilj naše vlasti, biće da mladi i stručni ljudi, bez partijskih podjela,  dobiju priliku da učestvuju u radu i kreiraju svakodnevnicu Rožaja, poručio je nosilac liste „Za dobro građana Rožaja. Pobjednički ! DPS-Milo Đukanović, prof.dr.Bećir Kalač, na prvoj izbornoj tribini DPS- tribini u Rožajama.

U svom obraćanju dr Kalač je naveo,da je aktuelna vlast do sada dala mnoga obećanja koja nije ispunila. Kazao je da je ta administracija zadužila Opštinu u iznosu od 15 miliona eura i da nije otvorila nijednu fabriku, kako je to najavljivala. Istakao je da su za 4 godine neracionalno upravljali javnim finansijama i bespoštedno trošili pare poreskih obveznika, navodeći primjer rekonstrukcije zgrade Vojnog odsjeka čija je vrijednost proknjižena na iznos od 210 hiljada eura.

Profesor Kalač je još kazao da DPS u Rožajama ima viziju i pripremljena dva programa oporavka ove sredine kako bi Rožaje postala moderna opština.

Najavio je podsticaj razvoja malog i srednjeg biznisa, inkubatorske biznis centre i program produktivnog zapošljavanja. Kalač je kazao da vjeruje da će aktuelna vlast na izborima 27.maja biti smijenjena i da će se tako ostvariti šansa za oporavak Rožaja zbog dobra svih građana.

Prvoj predizbornoj  tribini izborne liste “Za dobro gradjana Rožaja. Pobjednički! DPS- Milo Đukanović” za mjesne odbore Kalači i Koljeno, prisustvovao je veliki broj članova, aktivista i simpatizera DPS-a. Na tribini u kongresnoj sali hotela ,,Wahels”  prisutnima su se obratili odbornički kandidati i aktivisti mjesnih odbora. Odbornička kandidatkinja mjesnog odbora Kalače , profesorica likovne umjetnosti Merima Kalač, poručila je da će na najbolji način predstavljati najveću i najjaču partiju u Crnoj Gori.  Zahvalila se na podršci i pozvala je mještane Kalača i Koljena da bez razmišljanja, 27. maja, sa porodicama izađu na izbore i zaokruže broj 8 kako bi doprinijeli pobjedi DPS-a u Rožajama. Odbornički kandidat Safedin- Caro Mujević , kazao je da su Rožajci uvijek znali da odaberu pravu stranu , te da će  27. maja zaokružiti pravi broj i time kazniti licemjernu politiku i neodgovornu aktuelnu vlast u Rožajama. Mujević je dodao da će se OO DPS zalagati za formiranje lokalne uprave koja će biti svima dostupna bez obzira na političku i svaku drugu pripadnost. Prisutnima se obratio i član izvršnog odbora OO DPS, Mersad Mujević koji je kazao da je ponosan na zajedništvo ove dvije mjesne zajednice, gdje je DPS uvijek imao jako uporište. Ukazao je na činjenicu da je Demoktarska partija socijalista u Rožajama spremna da se suoči sa svim izazovima i da nas nakon 27. maja čeka mnogo posla i jedna kadrovski obnovljena lokalna uprava.  Prisutnima su se obratili i Hamdo Kalač kao i Numan Kalač koji su iznijeli svoje viđenje trenutne situacije u Rožajama.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član