DPS i SDP potpisali sporazum o koalicionom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Baru

Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija potpisale su danas sporazum o koalicionom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Baru.

Potpisnici sporazuma saopštili su da trenutni politički momenat u državi ali i dosadašnja uspješna saradnja navedenih partija na lokalnom nivou bili polazni elementi za formiranje pobjedničke koalicije u Baru koja svoje utemeljenje gradi na građanskom konceptu, zaštiti nacionalnih interesa i izgradnji evropskih vrijednosti.

Takođe, uspješan rad lokalne samouprave, sa realizacijom gotovo 93% definisanog programa u proteklom četvorogodišnjem periodu, garant su dobrog izbornog rezultata što dodatno uvjerava da je zaključenje današnjeg sporazuma samo potvrda budućih partnera u novoj lokalnoj vlasti, otvorenih i za sve druge koji baštine jednake vrijednosti.

Sigurni smo da će svi građani Bara, koji vide Crnu Goru kao stabilnu, građansku i prosperitetnu državu i buduću članicu Evropske unije, ukazati povjerenje ovoj koaliciji da u narednom četvorogodišnjem mandatu ponovo upravlja našim gradom koji je prepoznat kao grad suživota i tolerancije sve tri vjere.

Opštinski odbor DPS Bar 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član