DPS Herceg Novi: Ukazivaćemo i dalje na sve propuste koji ugrožavaju zdravlje naših sugrađana

Kako je i sam direktor JZU Dom zdravlja u Herceg Novom procijenio naša molba u vidu saopštenja napisana je isključivo radi iskrene brige za zdravlje sugrađana. Nije imala nikakvu drugu skrivenu poruku, a nigdje nijesmo ni naveli da su zaposleni u Domu zdravlja radili sa pozitivnim testom, kako su to prenijeli neki portali. Vrlo jasno smo napisali da imamo saznanja da je određeni ljekar sa simptomima dolazio na posao i poslije testiranja, a koje se na kraju pokazalo pozitivnim.

Raduje nas što je JZU Dom zdravlja Herceg Novi uspostavio režim odsustvovanja-bolovanja COVID pozitivnih, i da dan dijagnostikovanja cijeni kao nulti dan. Nemamo želju da zalazimo u organizacionu problematiku, bitno nam je da procedure postoje i da se one poštuju.

Da ne bi pravili rijaliti od ove teme, a znajući kakav i koliki je pritisak na cjelokupni sistem zdravstva pa tako i na naš Dom zdravlja, ovdje završavamo sa ovom temom. Uvjeravamo vas da ćemo ukazivati i informisati javnost ako opet budemo imali saznanja o ovakvim i sličnim propustima, koji ugrožavaju zdravlje naših sugrađana.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član