DPS Herceg Novi: Najskuplji ili najveći?

Kako smo i na skupštinskim zasijedanjima više puta najavljivali nevjerovatni, superiorni i najveći ledeni tobogan nije opravdao očekivanja građana Herceg Novog. O cijenama usluga da ne pričamo. Čak ni sa ovim cijenama ekstravagantni tobogan nije isplativ.

Na stranu sve neistine koje je gospođa Vitorović iznosila na skupštinskim zasjedanjima i dalje je nejasno zašto su sve ovo odobrili predstavnici dijela lokalne vlasti.

Dok Specijalno državno tužilaštvo utvrdi krivicu nama ostaje da se pitamo koliko je i ko “uzeo”.

Dragi građani 98.000,00 eura je skoro pola novca za kupovinu specijalnog skenera za potrebe bolnice Meljine a koji smo amandmanski tražili i isti je odbijen od većeg dijela lokalne vlasti.

Osim pronevjere novca građana Herceg Novog kroz Turističku organizaciju Herceg Novi radi se i na ponižavanju našeg grada. Naime, kako javlja RTHN, za Turističku organizaciju Beograda Gradska kafana je “institucija kulture”. Gradska kafana jeste jedan od simbola Herceg Novog i nesporno ima kulturološku vrijednost.

Međutim, na navode da je Gradska kafana institucija kulture Herceg Fest i lokalna vlast neće reagovati, jer se ne žele zamjeriti Beogradu u ovim “teškim vremenima”. Oni nam se uvijek nađu kada imamo “višak” sredstava. Bilo da je to Exit od 130.000,00 eura, Bregović od 100.000,00 eura ili tobogan od 98.000,00 eura.

Uvaženi građani Herceg Novog, kroz niz pronevjera vašeg novca a preko Turističke organizacije Herceg Novi vaš skener je otišao za Beograd dok ste za tu uslugu dobili poniženje!

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član