DPS Herceg Novi: I izborna kampanja je odraz (ne)kulture

Svaka izborna kampanja podrazumijeva i korišćenje propagandnog materijala, posebno postera sa porukama učesnika u kampanji.

Herceg Novi je godinama predstavljao grad u kojem se vodilo računa da i način oglašavanja učesnika izbora oslikava našu kulturu, uvažavanje i dostojanstvo.

Nažalost, ni to više nije tako.

Oglasne table koje uglavnom služe za obavještavanja o tragičnim događajima i pomenima kojima se obilježava gubitak voljenih osoba, prekrivene su izbornim plakatima.

Nepristojno je, nekulturno i uvrjedljivo lijepiti promo plakate preko postavljenih osmrtnica.

Na taj način prekrivati obavještenje o smrti neke osobe ili pomen na takav događaj je izraz nepoštovanja prema umrloj osobi i njenoj porodici.

Stranka koja na taj način promoviše svog kandidata vrši vlast u Herceg Novom pa valjda iz toga izvodi zaključak da joj je sve dozvoljeno.

Kao vršioci vlasti mogli su postavili odgovarajuće panoe za tu namjenu. Ovako, samo su pokazali svoju bahatost, nekulturu i odnos prema građanima Herceg Novog.

Pozivamo sve učesnike u izbornoj kampanji da svoje kandidate promovišu na način koji priliči našoj sredini i pokazuje njihovu zrelost i kulturu ponašanja.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član