DPS Herceg Novi: Dok je sve u rasulu, Demokrate se smiju

I opet Demokrate Herceg Novog. Mada ih nigdje ne spominjemo, oni se javljaju kada god se govori o vlasti u lokalnoj samoupravi Herceg Novog. I ako su daleko od samostalnog vršenja vlasti, sami sebe proglašavaju za većinu koja odlučuje u Herceg Novom. Ako to ne smeta drugim članovima koalicione vlasti, nama je svejedno.

U svakom slučaju bilo bi im pametno da prestanu DPS-u spočitavati uništavanje Herceg Novog jer su upravo oni, u ovom ili sličnom obliku, na vlasti od 2000. godine. Dakle, imali su dovoljno vremena da preduzmu zakonske radnje za sve što smatraju da je DPS radio nezakonito i nepošteno.

Ne znamo čime to našim saopštenjima uspijevamo da ih nasmijemo. Možda im je smiješno što se ne održavaju sjednice Skupštine opštine u skladu sa zakonom, ili što je zbog kombinatorika i političkih kalkulacija u koalicionoj vlasti Opština u rasulu. Moguće da je i njima smiješno izmišljanje „Svetostefanske povelje“, poltronski odnos prema jednoj vjerskoj zajednici i pretvaranje skupa te zajednice u „svečanu akademiju“.

Sigurno im nije smiješan izvještaj DRI ni šta će o njemu reći tužilaštvo.

Pokušaj da se diskredituje DRI i njen koordinator je očekivani potez osvjedočenih manipulatora i majstora obmana, što najbolje znaju građani Herceg Novog.

Nama je, ne smiješno, nego tužno i žalosno što svjedočimo pretvaranju Herceg Novog u palanku, kako u njima dragoj državi nazivaju zaostalu sredinu.

Žalosni smo što se po pjaci sa sjetom priča o nekadašnjem Herceg Novom i životu u njemu.

Žalosni smo što nam odlaze mladi, školovani ljudi jer ovdje ne vide svoju sreću.

O tome koliko ste u posljednje dvije godine od kada sa svojim partnerima vršite vlast, unazadili Crnu Goru, ne želimo ni da govorimo. Mada, osjećamo i tek ćemo osjetiti rezultate te vladavine i u Herceg Novom.

Na svaki naš navod smisleno i argumentovano reagujte, sa tim nemamo problema. Probleme imamo i mi i građani Herceg Novog sa vašim neodgovornim i neozbiljnim vršenjem poslova za koje ste na izborima dobili povjerenje.

O tome govorimo u našim obraćanjima i na to se vi, kako sami kažete, smijete.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član