DPS Herceg Novi: Aktuelna lokalna vlast obećavala ukidanje naplate putarine na putu Meljine – Petijevići – OBEĆANJE NIJE ISPUNJENO

Aktuelna lokalna vlast u Herceg Novom nije ispunila gotovo nijedno predizborno obećanje koje je dato građanima. 

Programske ciljeve koje su najavili na prethodnim lokalnim izborima 2017. godine zaboravili su čim su se uhvatili fotelja i privilegija. Prethodne četiri godine samo su se bavili politikanstvom i uhlebljivanjem partijskih funkcionera, i nimalo nijesu marili za ostvarivanje programa koji su obećali. Jedno od tih obećanja je ukidanje putarine na putu Meljine – Petijevići.

Podsjetimo se da predsjednik opštine Stevan Katić nakon što je preuzeo funkciju najavljivao definisanje jasnog modela za ukidanje putarine koji je trebao biti definisan do kraja 2017. godine. Četiri godine kasnije, isti taj Katić je 31. marta 2021. godine kazao da se nada da će na ljeto putarina na putu Meljine – Petijević biti ukinuta. Kada bi ostao na vlasti ne bi nas začudilo da se ponovo za 4 godine vrati ovoj temi. U međuvremenu građani Herceg Novog nastaviće da plaćaju putarinu.

Ovo je najbolji dokaz koliko je aktuelna vlast u Herceg Novom neprincipijelna i nije sposobna da održi svoju riječ.

DPS Herceg Novi je uvjeren da birači neće na lokalnim izborima 9. maja dozvoliti da im opet prođu šarene laže aktuelnih vlastodržaca i samozaljubljenika, pošto nijesu bili sposobni da za 4 godine riješe pitanje putarine koje je od izuzetnog značaja za turizam, ali i ukupnu lokalnu privredu.

DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član