DPS Gusinje: Spoj nove energije i iskustva u našoj partiji, doprinijeće razvoju gusinjskog kraja

Poslije Kongresa iz januara mjeseca ove godine na kojem je promijenjena struktura u upravljačkom sistemu DPS i donijeta odluka da se pristupi reorganizaciji partije na svim nivoima, ovih dana se intenzivno organizuju opštinske izborne konferencije. Tako je nedavno na 3. Izbornoj konferenciji DPS u Gusinju izabran je novi Opštinski odbor, čiji saziv će brojati 61. člana.

Prisutnima se obratio potpredsjednik DPS Abaz Dizdarević, za kojeg Opštinska izborna konferencija u Gusinju predstavlja dio te nove strukture, ljudi i energije koju zahtijevaju teška vremena u kojima se Crna Gora nalazi.

„Imperativ u budućnosti će biti da čuvamo multietničko, multikulturno i društvo koje prvenstveno njeguje građanske principe življenja, i na tome da gradimo i danas politiku u Gusinju, a gradićemo i u kompletnoj Crnoj Gori“, rekao je Dizdarević.

Koordinator ispred Predsjedništva Leon Gjokaj je rekao da Gusinje jeste zapravo opština gdje naša partija iz izbora u izbore ostvaruje izborne pobjede. 

„Novi Opštinski odbor je spoj energije i mladosti, iskustva i mudrosti i biće pogon za nove izborne pobjede Demokratske partije socijalista i u Gusinju, a nadajmo se i ubuduće i u Crnoj Gori“, poručio je Gjokaj.

Takođe, na konferenciji je konstatovano da će i ubuduće Demokratska partija socijalista biti stožer i nosilac vlasti u Gusinju, čime će se nastaviti sa daljim razvojem ovog kraja.

Na konferenciji pored Dizdarevića i Gjokaja, prisustvovali su i koordinator ispred Izvršnog odbora Admir Zejnelagić, članovi Glavnog odbora iz naše opštine, kao i predstavnici partija koalicionih partnera.

Opštinski odbor DPS Gusinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član