DPS: Građani da poštuju sve postojeće i nove zdravstvene mjere

Imajući u vidu da se cio svijet mjesecima bori protiv drugog talasa epidemije koronavirusa, da su mnoge zemlje zatvorene i ulažu maksimalne napore da pobijede ovu pošast, svjesni ozbiljnosti situacije i ugroženosti zdravlja našeg stanovništva, pozivamo  građane Crne Gore na dosljedno poštovanje svih postojećih i novih zdravstvenih mjera.

Apelujemo na sve da u ovim teškim momentima ostanemo krajnje odgovorni slijedeći sve donijete odluke, uputstva i preporuke nadležnih državnih organa. Cilj novih mjera je, da daju efekat u spriječavanju širenja epidemije, ali da sa druge strane što manje pogode građane i privredni sektor, kako bi se očuvao minimum ekonomske aktivnosti, radna mjesta, kao i zarade zaposlenih.

Ovo je teška bitka koja traži upornost i disciplinu, zato moramo iskazati dodatno strpljenje i solidarnost kako bismo došli do uspjeha. Upravo zahvaljujući takvoj solidarnosti i neviđenom požrtvovanju zdravstvenih radnika, naš sistem zdravstvene zaštite opstaje i uspjeva da izađe na kraj sa svim problemima.

Samo disciplinom možemo sačuvati sebe, svoje najbliže i ostvarili cilj – odnijeti pobjedu u ovoj borbi.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član