DPS Glavnog grada: Šaranovićev krajnji domet je nošenje kutija

Poput svog političkog oca Vuksana Simonovića, koji je svojevremeno nosio nepostojeće dokaze u Bari, Danilo Šaranović, pripravnik-zamjenik je ponio gomilu papira u SDT. Kao što je to bio politički kraj Simonoviću, tako će i ovo biti Šaranoviću.

Suprostavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične. Takve prezire svako, čak i oni u čije ime neljudski i lažno optužuju druge.

Recikliranjem starih prijava, koje su sve odbačene,i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora Čistoće Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu.

Pripravniku-zamjeniku u istragama navodnih zloupotreba je pomogao predsjednik Upravnog odbora koji je osnovnu školu po starom obrazovnom sistemu pohađao 10+ godina.

Bez bilo kakve vizije i ideje da unaprijede rad Glavnog grada i Čistoće, nekvalifikovani pripravnik i dugometražni osnovac su taman za nošenje kutija i ništa više od toga.

Vjerujemo da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju  ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost.

Odbor DPS Glavnog grada Podgorice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član