DPS Glavnog grada: Dok funkcionerima Ure stavljaju lisice na ruke, njihova “mikro-zelena” partija veže ruke institucijama sistema

Amandmani koje je pisao utamničeni egzekutor Urinog postizbornog programa, Rade Milošević, imaju za cilj da, u stilu njegovog šefa, ponize Crnu Goru i pokažu njihove ekspertske domete u kršenju Ustava.

Nefunkcionalnost institucija, koja je rezultat njihovog neznanja i nezapamćene nesposobnosti izvršne vlasti, pokušavaju da premoste još jednim neustavnim zakonom, kojim vrijeđaju zdrav razum.

U jednu od rijetkih uspješnih i veoma funkcionalnih lokalnih uprava, silu na sramotu, žele da uvedu prinudnu upravu, dok njihovi aktivisti, svake nedjelje nose biračke kutije, kao ratni plijen obezglavljenih institucija, koje ne nude rješenje bestidnom siledžijskom ponašanju.

Razumljivo, Vlada tj. URA nema vremena da se posveti tim pitanjima, zbog lažnog uništavanja cigareta i stvarnog spaljivanja temelja demokratije u našoj zemlji.

Civilizacijske vrijednosti, koje zastupamo, impliciraju da ne sporimo izbornu volju. Ona mora biti verifikovana kroz novi sastav lokalnog parlamenta. Ova situacija ne skraćuje mandat nove uprave, kojoj mandat teče od konstituisanja nove skupštine, ali se, zbog istih vrijednosti, oštro protivimo amandmanima utamničenog Miloševića, kojima žele da riješe pitanje Podgorice, baš kao što su to činili sa cigaretama u Javorku.

A politička nezrelost Jakova Milatovića i neutoljena glad za foteljom, kojeg i dan danas plaćamo u znak “zahvalnosti” što nas je svojim umijećem doveo na ivicu bankrota, dokazuju da je nedostajan upravljanja Glavnim gradom.

Odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član