DPS garant mira i stabilnosti, a Krivokapićeva Vlada propadanja Crne Gore

Premijer, ministri i vladajuća većina koja je za godinu dana unazadila Crnu Goru za decenije, oni koji su na funkcijama samo da bi makar i silom i duhovnim nasiljem, uprepodobili Crnu Goru i napravili je onakvom kakva nikad nije bila, niti će biti, nek ne pokušavaju da spočitaju DPS upravo ona zlodjela koja sami čine. Premijeru, podjele i mržnju rasplamsavate Vi i Vaši saradnici, gurajući prst u oko čas Crnogorcima, čas drugim narodima, željeći ovog puta da na Cetinju sprovedete nešto u inat stavu cjelokupnog Cetinja, pripremajući sa domaćim i inostranim tajnim službama planove kojima se ugrožava opšta bezbjednost, organizujući lov na sopstvene građane koje kvalifikujete kao nasilne ekstremiste.

Umjesto što se isključivo bavite crkvom i dolivanjem ulja na vatru, bolje bi vam bilo da ste se pozabavili katastrofom sa delta varijantom koronavirusa, za koju je Vaša Vlada isključivi krivac; da ste, umjesto za ekskurzije porodice Karađorđević, Vladine helikoptere upotrijebili za gašenje požara koji razaraju crnogorske šume i prijete domovima; da ste već jednom spustili cijene zbog kojih život građanima Crne Gore polako postaje nemoguć; da ste konačno nešto uradili povodom nezaposlenosti, koja je u mandatu Vaše Vlade na istorijskom maksimumu.

To je posao vlade i premijera, a ne organizovanje crkvenih skupova i zavađanje naroda.

Dok je Demokratska partija socijalista bila na vlasti mir i multietnički sklad bili su najveće bogatstvo Crne Gore. Godinu dana, od kad su izbori završeni na različite načine, pokušavate da podrijete te temelje. Podsjećamo vas da je ovo građanska Crna Gora, a ne neka klerikalna gubernija, i nećemo ćutati na vaše bizarne ali ujedno i lukave i opasne pokušaje poigravanja građanskim mirom i vjerskim skladom u našoj državi.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član