DPS: EPCG se koristi za finansijsko namirivanje partijskih aktivista DF-a

Imajući u vidu da se u javnosti pojavljuju informacije o različitim zloupotrebama u javnom preduzeću EPCG, a da dvije suprotstavljene strane u vladajućoj većini međusobno jedna drugu optužuju za pokušaj nelegalne prodaje ovog preduzeća, pozivamo nadležne organe da utvrde šta je činjenično stanje.

Ne čude nas informacije koje govore da se ovo preduzeće koristi za finansijsko namirivanje partijskih aktivista Demokratskog fronta, putem fiktivnih ugovora. Uostalom, u podjeli plijena u vladajućoj koaliciji jedno od najuspješnijih javnih preduzeća predato je Demokratskom frontu, kao kompenzacija za podršku Vladi, u kojoj nema njihovih članova. Princip „ucjeni pa uhljebi“ primijenjen je i u ovom slučaju, kao i na mnogim mjestima po dubini.

Javno dobro svih građana, državna preduzaća, nijesu poligon za namirivanje dugova u okviru raspale i nefunkcionalne vladajuće koalicije. Umjesto što mrcvarite javnost i uništavate javna preduzeća spremajte se za vanredne izbore koji će prekinuti ovu agoniju u kojoj već šest mjeseci držite Crnu Goru.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član